Izvanredna županijska prvenstva ŠSD srednjih škola Državno prvenstvo ŠSD osnovnih škola Državno prvenstvo ŠSD srednjih škola Državno prvenstvo ITR Vježbaonica Turno kretanje u OŠ PGŽ

5. Smotra USŠ Saveza ŠSD PGŽ

Datum objave: 28.8.2015.

U subotu 16.5.2015. godine u školskoj sportskoj dvorani Kastav na Kastvu održana je 5. Smotra Univerzalne sportske škole.

Od njih 30 Smotri je prisustvovalo čak 18 razrednih odjeljenja s oko 180 djece i njihovih voditelja. U provedbi programa, u ulozi volontera sudjelovale su i studentice Filozofskog fakulteta u Rijeci i učenici i učenice Gimanzije Andrije Mohorovičića iz Rijeke.

Također 5. Smotri Saveza ŠSD PGŽ prisustvovali su i slijedeći uzvanici, među kojima su se neki i obratili samim sudionicima, a to su: Sandra Krpan, Ivica Lukanović, Nikola Perković i Gerhard Lempl, te Samir Barać, Hrvoje Čustonja, Vladimir Mijić, Sandra Stojković-Hinić, Darko ivošević i Ivan Vukić.

Bilo je tu različitih sportskih zadataka koji su bili postavljeni pred osnovnoškolce koje su oni u potpunosti svadali. Na kraju svega može se reći da je sve prošlo u vedrom i veselom duhu mnoštva malih školaraca a sudeći  po njihovim osmijesima i to da je manifestacija zadovoljila.

Kalendar događanja

Newsletter

Korisne informacije