Newsletter
Datum objave: 13.12.2019.

DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE


DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE
DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DODJELA PRIZNANJA I NAGRADA NAJUSPJEŠNIJIM ŠKOLSKIM SPORTSKIM DRUŠTVIMA I VODITELJIMA ŠSD OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Najuspješnijim školskim sportskim društvima i voditeljima školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije uručena su priznanja i prigodne nagrade u srijedu 11. prosinca 2019. u prostoru Hotela Jadran u Rijeci.

 

Svim sudionicima svečanosti prigodnim govorima obratili su se predsjednik Saveza školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije Davor Juriša, predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Nikola Perković i pročelnica upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu gospođa Sonja Šišić.

 

Najuspješnije školsko sportsko društvo osnovnih škola je ŠSD Brajda iz OŠ Brajda Rijeka, a srednjih škola ŠSD GAM iz Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka. Drugi po uspješnosti su ŠSD Frankopan iz OŠ Fran Krsto Frankopan iz Krka i ŠSD Dominik Savio iz Salezijanske klasične gimnazije iz Rijeke. Treći po uspješnosti su ŠSD Kantrida iz OŠ Kantrida iz Rijeke i ŠSD Medicinar iz Medicinske škole iz Rijeke.

 

Od pojedinačnih uspjeha na Državnom prvenstvu treba istaknuti nagrade voditeljici Ljiljani Turina Bujanović iz OŠ Brajda Rijeka za dva prva mjesta u gimnastici za dječake i djevojčice te četvrto mjesto u badmintonu za dječake, voditelju Ivanu Marenčiću iz OŠ Kantrida Rijeka za prvo mjesto djevojčica i treće mjesto dječaka u plivanju, te voditelju Eduardu Prijiću iz OŠ Rikard Katalinić Jeretov iz Opatije za drugo mjesto u stolnom tenisu za dječake. Voditelj Toni Žitko iz Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka nagrađen je za drugo mjesto u atletici za mladiće i treće mjesto u krosu za mladiće. Voditeljica Marta Vitezić iz Prve sušačke hrvatske gimnazije nagrađena je za osvojeno prvo mjesto u plesnom virtualnom showu za srednje škole.

 

Posebno priznanje dobila je voditeljica ŠSD Učkarić Snježana Štimac za sudjelovanje na Državnom prvenstvu za osobe s intelektualnim teškoćama te Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka za ostvarena sportska postignuća na Državnom prvenstvu učenika i učenica s intelektualnim teškoćama, od kojih izdvajamo tri naslova državnih prvaka.

 

Također, uspješno sudjelovanje na Državnom prvenstvu ostvarili su i:

 

·         Leo Brnabić, OŠ Fran Krsto Frankopan, Krk

- judo - dječaci - 5. mjesto

- judo - djevojčice - 7. mjesto

·         Iva Kamenić, OŠ Kostrena, Kostrena

- futsal - djevojčice - 5.  mjesto

·         Tomislav Badurina, OŠ Ivana Rabljanina, Rab

- rukomet – djevojčice - 4. mjesto

·         Dinko Gračaković, OŠ Vladimira Nazora, Crikvenica

- stolni tenis - djevojčice - 5. mjesto

·         Zvonimir Kutija, OŠ Ivana Mažuranića, Novi Vinodolski

- šah - djevojčice - 5. mjesto

·         Edo Antić, Osnovna škola Sveti Matej, Viškovo

-  košarka – djevojčice - 3. mjesto

 

·         Tina Milunović, SŠ za elektrotehniku i računalstvo, Rijeka

- rukomet - mladići - 4. mjesto

·         Rajka Husejini, Salezijanska klasična gimnazija, Rijeka

-  stolni tenis - djevojke - 5. mjesto

·         Tijana Pavičić, Tehnička škola, Rijeka

-  badminton - mladići - 5. mjesto

·         Vlasta Lovrić - Maras, Medicinska škola, Rijeka

-  futsal – djevojke - 5. mjesto

·         Iva Suden, SŠ dr. Antuna Barca, Crikvenica

-  rukomet - djevojke - 4. mjesto

·         Marta Vitezić, Prva sušačka hrvatska gimnazija, Rijeka

- kros - djevojke - 6. mjesto

·         Mirna Baćić, Salezijanska klasična gimnazija, Rijeka

- badminton - djevojke - 5. mjesto